Ето кои са те  Ако бръчките вече са се появили,

...
Ето кои са те  Ако бръчките вече са се появили,
Коментари Харесай

Изтрийте бръчките за една нощ: 5 правила за грижа против стареене

Ето кои са те 

Ако бръчките към този момент са се появили, не би трябвало да си уговаряте среща с козметик за инжекции. Проблемът може да бъде решен с подобаваща домашна грижа. Използвайте тежка артилерия през нощта. Бръчките ще се изгладят безусловно за една нощ.

Ексфолирайте постоянно с плодови киселини

Ако кожата ви е смесена или мазна - един път седмично, суха - един път на седмица и половина до две. Само пилингът може да отстрани мъртвите кафези от повърхността на кожата, които пречат на проникването на потребните съставни елементи на вашата козметика. Няколко пъти седмично можете да употребявате почистващи четки за съвършено разчистване. Най-добре е със силиконови нишки. Те са безвредни и не повреждат кожата. Що се отнася до измиващите артикули, предпочитайте пяна (това е най-универсалният вид за всеки вид кожа) с овлажняващи и детоксикиращи съставни елементи. Съставът може да съдържа хиалуронова киселина, плодови киселини, плодови екстракти, както и лактобацили за поддържане на естествената кожна микрофлора.

Правете си маски

Използвайте както почистващи, по този начин и овлажняващи маски два пъти седмично. Можете да съчетаете две в едно. Що се отнася до почистването, изберете глинени маски. Глината отстранява токсините и в това време стяга кожата. Хидратирайте кожата си с лист маски. Потърсете съставни елементи срещу стареене в състава - ниацинамид, пептидни групи, хиалуронова киселина, витамини. Разпределете маската върху почистена кожа. Върху маската можете да масажирате с ролер гуа ша. Термичният резултат задейства кръвообращението, а потребните съставни елементи проникват по-добре в по-дълбоките пластове на кожата. Пластирът е пропит със серум. Ето за какво, откакто премахнете маската и разпределите състава й върху кожата, нанесете крема след 5 минути.

Използвайте верните серуми

Серумът работи в дълбоките пластове на кожата, сходно на инжекциите. Ако желаете да получите добър резултат, изберете артикул с пептиди, хиалуронова киселина, ниацинамиди, пантенол. Те по едно и също време подмладяват, възвръщат и заздравяват кожата. Преди да нанесете серума, първо затоплете текстурата в ръцете си, след което я разпределете върху лицето си от центъра към периферията. Термичният резултат ще помогне на съставените елементи да се всмукват по-добре в кожата. Можете да употребявате серум с ретинол на курсове. Дава бърз подмладяващ резултат, като ексфолира кожата и подтиква клетъчния метаболизъм. Вярно е, че витамин А е доста деен съставен елемент, който не толерира никакви съперници. Затова, до момента в който употребявате артикул с този солист, не използвайте артикули с киселини или витамин С. Нанасяйте ретинол серум два пъти седмично през нощта под крема. Ако вършиме това по-често, има огромен риск да се появи ретиноиден дерматит с цялото зачервяване и лющене.

Използвайте кремове със съставки срещу стареене

Кремът работи върху повърхността на кожата. Това е мястото, където се образуват бръчки. За да намалите дълбочината им, обърнете внимание на нощните кремове с колаген, пептиди, хиалуронова киселина и охлювен муцин, който е известен в корейските артикули. Последният интензивно лекува и възвръща кожата.

Спазвайте времето за нанасяне

Много е значимо в какъв брой часа вечер нанасяте продуктите. Препоръчително е да извършите това два часа преди лягане. Оптимално - до 23. Те ще оказват помощ на клетките да работят по-добре и кожата да се възвърне.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР